Hyttebestilling for Bibelcamingen 2021 starter mandag 19. april kl. 17.00

Vi anbefaler alle å benytte nettbestilling ved å trykke på grønne knapper til høyre. 

Alier deg med noen som kan hjelpe med bestillingen om du ikke får det til selv.

Telefonbestilling er mulig, men kan ta noe tid hvis alle ringer samtidig og du risikerer at hytta blir booket til andre før deg.

Vi har til sammen 30 hytter på Fangekasa hvor av 15 av dem har toalett og dusj.
Døgnprisen varierer fra 300,- til 900,-

Liten hytte

Sengeplass til tre personer. Dyner, puter og sengetøy må medbringes. Kan evt. leies. Hyttene har kjøleskap og to kokeplater, Kjøkkenutstyr må du ta med.

Pris: kr. 300,- per døgn

Mellomstore hytter

Disse hyttene har 4 sengeplasser + en ekstra seng. Bra standard. Kjøleskap, kokeplate og kjøkkenutstyr for fem. Dusj og toalett.
Dyner og puter inkludert, men dynetrekk, putevar og laken må medbringes. .

Kr. 5 300,- pr uke (søn-søn)

Stor hytte

Her er det plass til 6 – 7 personer. 3 senger nede og 3 – 4 på hemsen. Bra standard. Kjøleskap, kokeplate og kjøkkenutstyr for seks. Dusj og toalett. Dyner og puter er inkludert. Dynetrekk, putevar og laken må medbringes.

Kr. 6 000,- pr uke (søn-søn)

Fjellhaug (stor hytte)

Denne hytten har 6 sengeplasser og 2 sengeplasser i sovesofa. God standard. Dusj og toalett. Kjøkkenkrok med kjøleskap, kokeplater og utstyr til åtte. Dyner og puter er inkludert. Dynetrekk, putevar og laken må medbringes.

Kr. 6 300,- pr uke (søn-søn)

Tryggheim (stor hytte)

Denne hytten har 2 sengeplasser, sovesofa for barn og 3-4 sengeplasser på hems. God standard. Dusj og toalett. Kjøleskap, kokeplater og kjøkkenutstyr for åtte. Dyner og puter er inkludert. Dynetrekk, putevar og laken må medbringes.

Kr. 5 500,- pr.uke (søn-søn)

Utsyn (stor hytte)
Mangler dessverre oppdatert bilde – klikk her for mer info

Denne hytten har 5 sengeplasser. God standard. Dusj og toalett. Kjøkkenkrok med kjøleskap, kokeplater og utstyr til fem. Dyner og puter er inkludert. Dynetrekk, putevar og laken må medbringes.

Kr. 5 500,- pr.uke (søn-søn)

Tomb/Svinndal (store hytter)

Disser hyttene har to soverom med familiekøyer. Dette er våre nyeste hytter med høy standard. Fullt utstyrt kjøkken, dusj og toalett. Dyner og puter er inkludert. Dynetrekk, putevar og laken må medbringes.

Kr. 6 500,- pr uke (søn-søn)

Bestilling av hytter
Skal du bestille hytter til bibelcampingen så kan du bruke vår nettjeneste eller telefon.

Sommeren 2020 beregnet vi 10% coronatillegg når du skulle betale. I år er prisen hevet noe ved bestilling og gjeldende priser er derfor endelig.

For bestillinger utenfor bibelcampingen så må du bruke e-post eller telefon.