Hyttebestilling for Bibelcamingen 2023 starter tirsdag 18. april kl. 17.00

Benytte nettbestilling ved å trykke på grønne knapper til høyre.

Kun nettbestilling er mulig.  I 2022 var de fleste hytter booket for bibelcampen i løpet av få minutter. Alier deg med noen som kan hjelpe med bestillingen om du ikke får det til selv.

Grunnet korona og smittehensyn måtte Fangekasa levere sengesett til alle i 2021. Dette er ikke lenger nødvendig. Ta med sengesett selv, eller lei av Fangekasa for 150,- pr. sett. 

Vi har til sammen 30 hytter på Fangekasa hvor av 15 av dem har toalett og dusj.
Døgnprisen varierer fra 300,- til 1030,-

Liten hytte

Sengeplass til tre personer. Dyner, puter og sengetøy må medbringes. Kan evt. leies. Hyttene har kjøleskap og to kokeplater, Kjøkkenutstyr må du ta med.

Pris: kr. 300,- per døgn

Mellomstore hytter

Disse hyttene har 4 sengeplasser + en ekstra seng. Bra standard. Kjøleskap, kokeplate og kjøkkenutstyr for fem. Dusj og toalett.
Dyner og puter inkludert, men dynetrekk, putevar og laken må medbringes. .

Kr. 5 800,- pr uke (søn-søn)

Stor hytte

Her er det plass til 6 – 7 personer. 3 senger nede og 3 – 4 på hemsen. Bra standard. Kjøleskap, kokeplate og kjøkkenutstyr for seks. Dusj og toalett. Dyner og puter er inkludert. Dynetrekk, putevar og laken må medbringes.

Kr. 6 600,- pr uke (søn-søn)

Fjellhaug (stor hytte)

Denne hytten har 6 sengeplasser og 2 sengeplasser i sovesofa. God standard. Dusj og toalett. Kjøkkenkrok med kjøleskap, kokeplater og utstyr til åtte. Dyner og puter er inkludert. Dynetrekk, putevar og laken må medbringes.

Kr. 6 900,- pr uke (søn-søn)

Tryggheim (stor hytte)

Denne hytten har 2 sengeplasser, sovesofa for barn og 3-4 sengeplasser på hems. God standard. Dusj og toalett. Kjøleskap, kokeplater og kjøkkenutstyr for åtte. Dyner og puter er inkludert. Dynetrekk, putevar og laken må medbringes.

Kr. 6 100,- pr.uke (søn-søn)

Utsyn (stor hytte)
Mangler dessverre bilde

Denne hytten har 5 sengeplasser. God standard. Dusj og toalett. Kjøkkenkrok med kjøleskap, kokeplater og utstyr til fem. Dyner og puter er inkludert. Dynetrekk, putevar og laken må medbringes.

Kr. 6 100,- pr.uke (søn-søn)

Tomb/Svinndal (store hytter)

Disser hyttene har to soverom med familiekøyer. Dette er våre nyeste hytter med høy standard. Fullt utstyrt kjøkken, dusj og toalett. Dyner og puter er inkludert. Dynetrekk, putevar og laken må medbringes.

Kr. 7 200,- pr uke (søn-søn)

Bestilling av hytter
Skal du bestille hytter til bibelcampingen:

Benytt nettbestilling ved å trykke på grønne knapper til høyre.

Kun nettbestilling er mulig.  I 2022 var de fleste hytter booket for bibelcampen i løpet av få minutter. Alier deg med noen som kan hjelpe med bestillingen om du ikke får det til selv.

For bestillinger utenfor bibelcampingen så må du bruke e-post eller telefon.