Program for uke 29

Talere: Willy Ludvigsen/MAF, Henning Sørum

Onsdag 20. juli

21.00: Konsert: Kristoffer Moslått med musikere fra Staffelsgate

Lørdag 23. juli

21.00: Konsert: Levi Bergrud

Mandagsgjest 18. juli

Anne Kari Moslått med inspirasjonsforedraget ‘Litt om blomstring på mange måter.’

Mange som har besøkt Fangekasa i bibelcampingen de siste årene, har truffet på Anne Kari Moslått et eller annet sted. Hun har roller som musikalsk leder på noen av barnemøtene, leder for Gospelkoret Moments og sanger for Gospel Explosion på flere konserter, selger av billetter til konserter, og leverandør av blomster til scene og uteområder fra Kjærnsrød Gartneri. Kjærnsrød Gartneri er hun eier av og daglig leder for. 

Mandag 18. juli får vi se en litt ny side av Anne Kari. Hun har med seg inspirasjonsforedraget ‘Blomstring på mange måter’. Hva det handler om, er det bare en måte å finne ut av: Velkommen til Fangekasa mandag 18. juli kl 18.30!

Willy Ludvigsen (taler tirsdag, onsdag og torsdag kveld)

Daglig leder for Mission Aviation Fellowship (MAF)

Oppvokst som misjonærbarn i et krigsherjet Kongo, sønn av misjonspiloten Martin Ludvigsen som forsvant i Kongos jungel i 1974. Udannet innen religion, musikk, kommunikasjon og ledelse. Han er også privatpilot.

Han leder nå MAF Norge som er en del av et internasjonalt nettverk som har 127 fly i 25 land i der de fattigste og mest isolerte mennesker befinner seg. (www.maf.no)