Fangekasa Misjonssenter er en leirplass som i utgangspunktet ble bygget opp for å arrangere leirer for barn og ungdom og bibelcamping.

Bibelcamping
Siden starten har Fangekasa bibelcamping vært hovedaktiviteten. 4 uker i juli med campinggjester og dagsbesøkende som får høre Guds ord, god sang og musikk, kombinert mange ulike aktiviteter for alle generasjoner. Les mer om Fangekasa bibelcamping her

Leirplass
Fangekasa egner seg meget godt til å arrangere leire for barn og ungdom. Siden 90-tallet har vi arrangert Ungdomsfestivalen i pinsen og andre, tilsvarende arrangement.
Plassen egner seg også godt som utgangspunkt/base for friluftsleire. Vi har flere kanoer til utleie. Aremarksjøen og Haldenvassdraget byr på nydelig natur.

Selskapslokal
Servicebygget på Fangekasa har et stort kjøkken, én spisesal og én møtesal. Avhengig av bordoppsett er det plass til ca 80 i spisesalen. Møtesalen har plass til ca 80.
Lokalene egner seg godt til å arrangere forskjellige typer selskap, og samlinger, fra barnedåp til 100-årslag.
Vi kan også tilby utleie av hytter til en hyggelig pris i forbindelse med utleie til selskaper og andre typer arrangement. Få mer informasjon om lokalene her.

Konferanser og seminar
Fangekasa er også godt egnet til å avholde konferanser og seminarer. Vi har sengeplass i hytter opp til ca 120 personer. Møtehallen rommer opp til 380 personer og vi har flere rom som egner seg til grupper og mindre samlinger. Få mer informasjon om lokalene her.

Fangekasa eies av Norsk Luthersk Misjonssamband og er en del av arbeidet og forvaltningsansvaret til NLM Region øst.