Konsertomtaler:

Torsdag 8. juli kl 19.30: Konsert med Morten Samuelsen

Med sin særegne varme i stemmen og unike formidlingsevne har Morten Samuelsen nådd mange hjerter med sin sang. Han har sunget siden han var 8 år og allerede som barn gav han ut mange kassetter med sin bror og far, kjent som «Morten, Espen og far». Morten Samuelsen er ambassadør for Norea Mediemisjon, og i denne konserten vil du blant annet høre mange av hans nyeste sanger, fra hans helt ferske album fra Norea Music

Fredag 9. juli kl 19.30: Håpskonsert med Norea Music

Morten Samuelsen, Roald Arnesen og andre dyktige sangere og musikere i Norea Music vil gi deg en musikalsk opplevelse du vil huske lenge. Mellom sangene blir det formidlet historier fra Noreas vidstrakte misjonsarbeid i områder av verden hvor både det å være en kristen, og å drive misjon, er meget krevende. For mange av disse kristne bak stengte grenser er radio, TV eller Internett eneste kilde til kristent fellesskap og forkynnelse.

Lørdag 10. juli kl 19.30: Håpskveld med Norea Håpets Kvinner

Gjennom sang og musikk ønsker søstrene Elisabeth Lillebø Sæth og Anne Birgitte Lillebø Bøe fra Norea Music å gi styrke og oppmuntring på trosveien. Vi vil dele sterke historier fra kvinner som har fått håp gjennom arbeidet Håpets Kvinner. Denne kvelden kan du både lytte til våre egne sanger, og synge med på kjente og kjære sanger og viser.

Onsdag 14. juli kl. 21.00: Konsert med Gospelkoret HIM
Klikk her for billetter

Det Oslobaserte Gospelkoret HIM (Hearts In Motion), som for tiden går for å være et av Norges fremste kor innen genren, besøker Fangekasa 14.juli.
Koret består av 15 håndplukkede sangere i aldersgruppen 20-45 år. Øystein Lund Olafsen er, foruten arrangør og orkesterleder, korets dirigent og musikalske leder.
I tillegg til ordinær konsertvirksomhet har HIM siden oppstarten i 2000 turnert store deler av Norge og USA (2005, 2009, 2012 og 2019), og rukket å medvirke på flere spennende prosjekter med blant andre Jan Werner, Josh Groban, Stevie Wonder og Nobels Fredspriskonsert 6 ganger.
HIM roses for ekthet og engasjement i formidlingen på sine konserter, i tillegg til den høye musikalske kvaliteten. Hearts In Motion gleder seg til å dele alt dette med nettopp deg i Aremark i sommer! Forbered deg på et musikalsk fyrverkeri i gospelens tegn!

Lørdag 17. juli kl. 21.00: Konsert med Maria Solheim
Klikk her for billetter

Vi gleder oss til å presentere Maria Solheim på konsert på Fangekasa! Maria Solheim har en spennende musikalsk reise, og hun formidler musikk og tekster som virkelig setter seg i hjertet.
Les litt om fantastiske Maria Solheim her:
Maria Solheim (1982) vokste opp i Øksnes, en liten fiskerikommune i Nordlands havgap.
Hun er yngst i en stor søskenflokk på syv, og fattet tidlig interesse for å skrive.
Som ung tenåring fikk hun journalistjobb i flere lokalaviser, og hun vant også to nasjonale skrivekonkurranser i regi av NRK og TV2. Da Maria var 15 år gammel begynte hun å lage musikk ved hjelp av farens gamle nylongitar. Som ved et lykketreff hørte en gjennomreisende musiker Maria den dagen hun hadde sin første offentlige opptreden, og et musikalsk samarbeid begynte.
Maria fikk platekontrakt som 17-åring og flyttet til Oslo etter endt skolegang. Debutplaten Barefoot kom i 2001, til svært gode kritikker fra et samlet pressekorps. Den første platen tok Maria med utenfor Norges grenser, og en aktiv turnévirksomhet begynte. Hun varmet opp Rockefeller for Suzanne Vega, og deltok på flere TV-program, både i Norge og i Tyskland. Både Marias andre og tredje plate fikk spellemannsnominasjoner, og ved sin fjerde utgivelse i 2006 hadde hun turnert, gitt ut musikk og spilt konserter rundt om i Asia, USA og Europa. Maria var da 24 år. Etter flere år med aktiv turnévirksomhet og massiv oppmerksomhet valgte Maria en pause fra offentligheten. Hun studerte litteratur, jobbet med jord og gjenbruk og fikk barn.
Maria Solheim har fått flere oppdrag som illustratør, og i 2006 gav hun ut en egen bok med enkle dikt og tegninger «Den lille kaosboken». I perioden 2006-2012 var hun også fast kronikør i avisen Vårt Land.
I 2008 deltok hun på Kronprinsesse Mette Marits salmeplate «Sorgen og gleden», og i 2009 gav hun ut singelen «Rom For Alle» som lå flere uker på VG-listens førsteplass for solgte singler og mottok platina.
Marias femte soloalbum kom i 2012, seks år etter hennes fjerde utgivelse og i 2013 og 2019 mottok hun Statens kunstnerstipend for sin låtskriving. Solheim inngikk et samarbeid med NRK Super i 2012, og skrev flere sanger for barnekanalen. Samarbeidet førte til et fast samarbeid med tidligere NRK Super profil Silje Sirnes Winje. Duoen gav ut sin første barneplate i 2016 og i 2020 mottok de Spellemannspris for sin andre utgivelse «Bråkebøttebaluba».
Maria gav ut sitt sjette soloalbum i 2018, «Stories of new mornings». De siste årene har Maria hatt aktiv konsertvirksomhet både i Norge og i Tyskland. I 2019 var hun låtskriver og artist på EP-en «Blåtoner», et samarbeid med artistene Ole Børud og Lewi Bergrud. Trioen gjorde over 20 konserter sammen vinteren 2019, og flere av låtene fra albumet ble radiolistet på NRKs radiokanaler. Maria Solheim jobber for øyeblikket med sitt syvende soloalbum med forventet utgivelse i 2021.
Spesielle, historiske øyeblikk i Marias musikalske historie:
Opptreden i D.K.H Prinsesse Ingrid Alexandras dåp (2004) og konfirmasjon (2019) med salmen «Jeg er i Herrens hender»
Deltagelse under Rosemarkeringen på rådhusplassen (2011) med sangene «Barn av regnbuen» og «Mitt lille land»

Onsdag 21. juli kl. 21.00: Konsert med Vetle Jarandsen m/band
Klikk her for billetter

Sommerens store lovsangskonsert på Fangekasa! Vi er svært glade for at Velte Jarandsen kommer til Fangekasa med noen av sine dyktige musikere!
Vetle Jarandsen 2021 Vetle Jarandsen er en lovsangsleder, produsent og låtskriver med base i Filadelfiakirken Oslo. Han står bak sanger som «Highest Price» (Leeland), «Stor er din trofasthet» (Filadelfiakirken/Josefina Gniste) og «Se Ham» (Impuls), og er streamet flere millioner ganger som produsent og låtskriver. Som produsent star Vetle bak produksjonsselskapet «Verby ̊ Productions» som har arbeidet med selskaper som Sony Music, samt lovsangsproduksjoner for David André Østby, Filadelfiakirken, Anders Skarpsno, Impuls, Ungfila ++ © Vetle Jarandsen 2021

Lørdag 24. juli kl. 21.00: Konsert med Gryting og sønner
Klikk her for billetter 

3 x Gryting til Fangekasa! Far Håvard Gryting har hatt konserter på Fangekasa flere ganger tidligere, med både sine søsken i Mamas Garden, og med `Tribute to Gaither` med A Few Good Men. Denne gangen kommer han med sine to usedvanlig dyktige sønner. Sammen vil de løfte taket, og skape skikkelig konsertstemning på Fangekasa for flere generasjoner.
Les mer om Gryting og sønner her:
Gryting består av far Håvard og sine to sønner Endre og Adam. Guttene har vokst opp i et multikulturelt miljø på Fjell i Drammen. Dette har vært med å forme dem musikalsk, men kanskje aller mest sosialt. Med en far som frilans-sanger har musikken vært like naturlig som mat i familien Gryting!
Endre (aka Chvnge) kjenner vi igjen fra The Voice 2019 på TV 2 der han tok seg helt fram til semifinalen og ble den første rapperen som fikk gjøre sin helt egen låt i den populære konkurransen. Mentor-Yosef fra Madcon slo fast at den 24 år gamle artisten allerede er en av de beste rapperne her til lands. Låtene han deltok med har blitt streamet nesten 800 tusen ganger, bare på Spotify. I sommer slapp han singlene «Bumpin» og Soulish» som er starten på en rekke godbiter vi kan forvente oss fra Norges nye rap-håp.
16 år gamle Adam ble en publikumsfavoritt da han i 2019 nådde helt til finalen i Norske Talenter. På audition fikk han alle dommerne til å reise seg, danse og rope JA – i kor. De mente Norge hadde fått se en ny stjerne og sammenlignet ham med både Michael Jackson og Bruno Mars.
17. april 2020 sang tre ganger Gryting på Beat for Beat – med stor suksess. Adams tolkning av Unge Ferraris «Vi kan`ke være venner» har i etterkant blitt sett nesten en halv million ganger på nrk.no. For tiden jobber han i studio med en av Europas mest meriterte produsenter. I sommer deltok han på allsang på grensen med sin egen tolkning DDE’s Vinsjan på kaja. I høst slapp Adam sin første singel «Be alright»som ble belønnet med ukas låt på P3.
Pappa Håvard (48) er en svært ettertraktet vokalist som har koret i Melodi Grand Prix og Eurovision Song Contest en rekke ganger – i tillegg til en rekke TV-show som Idol, Momarkedet, Idrettsgallaen og Spellemannsprisen. I 2001 takket han faktisk nei til en korjobb på Fredspriskonserten med selveste Paul McCartney! Håvard har vært mye på veien med Åge Sten Nilsen, Ravi, Sissel Kyrkjebø, KORK og Oslo Gospel Choir. Han er i tillegg fast medlem i singer-songwritergruppa Mamas Garden.
Både Håvard, Endre og Adam representerer ulike sjangere med unikt særpreg. Det er kanskje nettopp derfor dette samarbeidet treffer så bredt.
Det gjør nemlig at hele familien får lyst å gå på konsert – sammen!

Onsdag 28. juli kl. 18.00: Barnekorfest med Frida Hegge Larsen
Klikk her for billetter 

Frida Hegge Larssen er ei energisk jente som brenner for å spre musikkglede til barn og unge. Hun har tidligere startet opp flere kor rundt om i Norge, dirigert mennesker i alle slags alder, vært med på festivaler, hatt korseminar og inspirert andre til å gi alt de har på scenen. Hun er ganske streng på øving, men er alltid opptatt av å være kjærlig, raus og tøysete med dem hun møter. Er du glad i musikk og sang, og vil bli utfordret til å gi alt du har en hel ettermiddag? Bli med Frida på en korfestdag 28.juli på Fangekasa i sommer!

Lørdag 31. juli kl. 21.00: Organisten Inviterer Maria Holand Tøsse og sangere fra Gospel Explosion Online-koret
Klikk her for billetter 

Organisten er tilbake!
Dette er sommerens siste konsert på Fangekasa! Du ønskes velkommen til en konsert med sprudlende organist Leif Ingvald Skaug og Maria Holand Tøsse, som begge bidrar med musikk, sang og gode ord for hjerte og sjel. Fangekasa avslutter 4 uker bibelcamping med en festkonsert! Her blir det også muligheter for en skikkelig dose gospelmusikk, når Maria og Leif Ingvald tar med seg sangere fra Gospel Explosion Online-koret. Leif Ingvald har sammen med Gospel Explosion Online-koret hatt med sangere på Gospel Explosion Online-øvelser på Facebook fra hele 80 land i 2020!!
I fjor ble det stor suksess med organist Leif Ingvald Skaug som bød på «Organisten inviterer» fra Fangekasa. Og som gjest har han invitert med seg Maria Holand Tøsse. Sanger og energifylt formidler fra Møre og Romsdal. Hun var på besøk hos organisten i fjor, og det ble full klaff.
Det som er litt spesielt med denne Organisten inviterer-konserten, er at denne må du komme til Fangekasa for å oppleve. (Denne blir ikke streamet!)