I 2018 forsøkte vi oss med barnefestival på Fangekasa og det vil vi fortsette med. Hovedfokus denne uken er barn under 13 år og deres familier, men det vil også være kveldsmøter for voksne og opplegg og aktiviteter for ungdom. Tone Slettemoen Alme og Anders Egil Straume er hovedledere og de gleder seg veldig til å lage noen flotte dager for barn «i alle aldre».

Dagsprogram:

08.00 – Skattekista  – hver morgen er skattekista gjemt på plassen. Barna kan lete etter den, og de som finner den, lar den stå, putter en lapp med navn i en boks og er med i trekning av en gevinst på familiesamlingen kl.11.00.

Kl.10.30 – Linkustur – Linkus går rundt på plassen og samler barna med til familiemøte

Kl.11.00 – Familiemøte med Gry og Silje i hallen.

Kl.14.00 – F:ung aktivitet

Kl.18.30 – Kveldsmøte

Kl.18.30 – egen samling for barna.

Det vil være mange aktiviteter for hele familien denne uka.

Rebus-skattejakt – gjennom alle dagene under barnefestivalen vil det være en «Rebus-skattejakt». Dette er noe hele familien kan være med på.

Vannski og tubekjøring – det blir muligheter for unge (og gamle) å få prøve seg på vannski og tube på Aremarksjøen.

«Fangekasa multichallenge action-løype familieedition» – her er det bare å gi alt på egne og familiens vegne! Løypen er tilpasset for at familien skal være sammen om dette og det blir spennende å se hvem som gjør det best!

Kveldssamlinger i kafèen – bli med på hyggelige samlinger med forskjellige aktiviteter i kafeen. Kanskje blir du kjent med noen nye?

Sang og musikk – det blir mye sang og musikk denne uken også. Fult band og forsangere på møtene og det blir konsert med Oslo Soul Children.

Hovedledere denne uken er Silje og Runar Johansen og Gry og Rune Sæther.

Velkommen til en spennende uke!!