Nytt av året er «Fangekasa Barnefestival». Denne uken blir det spesielt fokus på aktiviteter for barn opp til 13 år, og deres familier. Noe av det som vil skje denne uken er; «Fangekasa multichallenge action-løype familieedition», morgenrunde med Skrulla og sykkelekspressen, morgentrim, rebus-skattejakt, bønnevandring for hele familien og konsert med Oslo Soul Children. Det blir kveldsmøter for «voksne» og tenåringene vil og få et godt tilbud.

Dagsprogram:

Skattekista  – hver morgen er skattekista gjemt på plassen. Barna kan lete etter den, og de som finner den, lar den stå, putter en lapp med navn i en boks og er med i trekning av en gevinst på familiesamlingen kl.11.00.

Kl.10.30 – «Skrulla og sykkelekspressen» vil man garantert legge merke til. Denne ekvipasjen vil skape liv og røre i leiren og samle folk til familiemøtet.

Kl.10.50 – Morgentrim – trenger du en aktiv start på dagen? Bli med på den daglige morgentrimmen.

Kl.11.00 – Familiemøte med Gry og Silje i hallen.

Kl.14.00 – F:ung aktivitet

Kl.18.30 – Kveldsmøte i hallen – mandag får vi besøk av «Mandagsgjest» Helene Berhane fra Åpne Dører. Tirsdag – torsdag blir det kveldsmøte med Rune og Runar.

Kl.18.30 – egen samling for barna.

Fredag 27.juli kl.18.30 blir det konsert med Oslo Soul Children.

 

Det vil være mange aktiviteter for hele familien denne uka.

Rebus-skattejakt – gjennom alle dagene under barnefestivalen vil det være en «Rebus-skattejakt». Dette er noe hele familien kan være med på.

Vannski og tubekjøring – det blir muligheter for unge (og gamle) å få prøve seg på vannski og tube på Aremarksjøen.

«Fangekasa multichallenge action-løype familieedition» – her er det bare å gi alt på egne og familiens vegne! Løypen er tilpasset for at familien skal være sammen om dette og det blir spennende å se hvem som gjør det best!

Kveldssamlinger i kafèen – bli med på hyggelige samlinger med forskjellige aktiviteter i kafeen. Kanskje blir du kjent med noen nye?

Sang og musikk – det blir mye sang og musikk denne uken også. Fult band og forsangere på møtene og det blir konsert med Oslo Soul Children.

Hovedledere denne uken er Silje og Runar Johansen og Gry og Rune Sæther.

Velkommen til en spennende uke!!