Fangekasa bibelcamping 2020 er avlyst

Vi må dessverre melde at det ikke blir bibelcamping på Fangekasa sommeren 2020.

Usikkerheten rundt konsekvenser av koronasituasjonen gjør det for vanskelig for oss å planlegge videre. Selv om myndigheten ikke har kommet med endelige konklusjoner for sommeren ennå, er signalene at det vil være betydelig smitteverntiltak gjennom sommeren. Styret for Fangekasa har derfor tatt den tunge beslutningen om å avlyse årets bibelcamping.

Vi håper og tror det blir mulig å ha campingplassen åpen og at mange vil legge camping- og hytteferie til Fangekasa selv om det ikke blir bibelcamping. Det vil bety mye for Fangekasa at det er aktivitet på plassen denne sommeren også!

Fra mandag 27. april blir det mulig å bestille hytter (kun de hyttene med egne bad). I første omgang åpner vi bare for booking på nett (se fangekasa.no). Vi må selvfølgelig ta forbehold med tanke på restriksjoner fra nasjonale og lokale myndigheter.

Myndighetene har sagt at de vil komme med mere informasjon og bestemmelser for tiden etter 15. juni, innen utgangen av april. Etter dette vet vi forhåpentligvis mere om hvordan vi kan drifte campingplassen, og legger da ut oppdatert informasjon på vår nettside og på Facebook.

Denne situasjonen gir oss økonomiske utfordringer. Ønsker du å gi en gave til Fangekasa kan du bruke Vipps, nr. 118373, eller bankkonto: 1050.07.01345

Nå ser vi frem imot bibelcamping i 2021!
I mellomtiden kan vi hvile på ordene fra Matteus 18, 20: «For hvor to eller tre er samlet i mitt navn, der er jeg midt iblant dem.»

Takk for all omtanke og forbønn!