Konsekvenser av Koronaviruset for Fangekasa

Mange lurer på hvordan Fangekasa forholder seg til Koronaviruset.
Styret for Fangekasa har besluttet at vi skal være med på den nasjonale dugnaden for å redusere spredningen av COVID 19-viruset. Vi følger derfor de bestemmelser og anbefalinger som kommer fra nasjonale og lokale myndigheter, og fra NLM sentralt og regionalt.

Dette innebærer at vi nå stenger Fangekasa for all utleie og arrangement til og med april. Vi oppfordrer våre fast-plass-gjester til å etterfølge pålegg og anbefalinger fra myndighetene. Campingvogn på fast plass er å anse som en hytte og man skal da ikke oppholde seg på camping utenfor egen kommune.

Blir det bibelcamping?

Foreløpig planlegges bibelcamping, pinseleir og utleie til andre arrangement, etter april, iht. opprinnelige planer. Foreløpig er planen å åpne for bestilling av hytter og campingplasser «3. påskedag,» tirsdag 14. april, kl. 17.00.

Vi håper og ber om at vi skal kunne gjennomføre bibelcamping og andre arrangement på Fangeasa i sommer, men må også være forberedt på at det blir endringer.

Be for Fangekasa, for NLMs arbeid og for Norge. Denne situasjonen gir også økonomiske utfordringer for Fangekasa. Ønsker du å gi en gave så kan du gjøre det på Vipps, nr. 118373 eller til bankkonto 1050 07 01345.

Utkjøring av vogner etter vinterlagring

Vi vil kjøre ut vogner og båter fra vinterlagring i hallen lørdag 28. mars. Foreløpig blir de plassert utenfor hallen slik at man kan hente/plassere de selv.

Vi oppfordrer alle til å være med på den nasjonale dugnaden mot spredning av Koronaviruse og håper vi snart kan møtes på Fangekasa igjen!