Få billetter igjen til konsert med Trygve Skaug

Konserten med Trygve Skaug nærmer seg utsolgt. Vi har kun 80 ledige billetter når denne artikkelen skrives. Har du tenkt deg på konsert i kveld så anbefaler vi at du kjøper billetter på forhånd. Vi kan ikke love at det er ledige billetter på Fangekasa i ettermiddag!

Billetter til Trygve Skaug, 10. juli

Vi har flere gode konserter på Fangekasa i sommer!

Kine Ludvigsen Fossheim
Lørdag 13. juli, kl. 21.00

Kine Ludvigsen Fossheim

For mange er Kine L Fossheim synonymt med Oslo Gospel Choir, da hun i en årrekke har vært en av hovedsolistene der. For andre er hun Kine Ludvigsen, barnestjerna som gav ut 5 album før hun var 17, med «Sarajevo» som en av de mest kjente sangene. De som er faste seere av «Allsang på Grensen» har sett henne som en av koristene gjennom de siste sesongene samt at hun har vært innom Beat for Beat og flere andre TV-produksjoner.

Kine lanserer i 2019 et nytt album spekket av nye gospel-låter. Gospel er sjangeren som ligger Kines hjerte aller nærmest. I tillegg til Oslo Gospel Choir har hun de siste 4 årene også turnert sammen med Ole Børud og Gospel Explosion, og da er Kine «hjemme». 

Med seg på produksjonen har hun topp-musikere både fra Los Angeles og Norge, og på konserten 13. juli har hun alliert seg med noen av disse musikerne for å gi publikum på Fangekasa en gospelopplevelse som kommer til å vare til langt inn i julestria. 

Billetter til Kine Ludvigsen Fossheim

Ole Børud
Onsdag 17. juli, kl. 21.00

Ole Børud

Som andregenerasjonsmedlem i Børud-familien, en musikalsk institusjon i seg selv, har han vært profesjonell musiker siden han var 16, men i praksis stått på scenen på fulltid siden han kunne stå på to ben. Først i familiens egne band (gospelprosjektet Arnold B. Family er kanskje særlig relevant i denne settingen). Så noen år som metallmusiker – ikke minst i gruppen Extol, som skapte engasjement verden over med sitt crowdfundede comeback i 2013. Som gitarist og arrangør tilhører han eliten av landets live- og sessionmusikere, med samarbeid med artister som Torun Eriksen, Sofian og Oslo Gospel Choir, for ikke å snakke om hans bidrag til «Fly Away» (2009) – et internasjonalt tributealbum til David Foster, hvor Børud sto «skulder mot skulder» med bidragsytere som Bill Champlin og Mike Landau. 

Med nytt album under armen, ser vi frem til å oppleve Ole Børud på Fangekasa denne sommeren. Med ferskt materiale, og kanskje ENDA litt mer spilleglede enn vanlig? Kjenn din besøkelsestid, og legg igjen det ironiske gliset hjemme.

Billetter til Ole Børdu