Konsert med Oslo Soul Children

Oslo Soul Children er kanskje norges mest kjente og populære barnekor. De har konsert på Fangekasa fredag 27. juli kl. 18.30.

Billetter

Barn (6 – 11 år) kr. 50,-
Ung/voksen (12 +) kr. 100,-

Klikk her for å kjøpe billetter på nett.
Billetter kan også kjøps ved inngangen

Oslo Soul Children er Soul Children-bevegelsens pilotkor med 90 sangere fra Østlandet. Koret har gitt ut 11 album, er blitt nominert til Spellemannprisen, tildelt Petter Dass-prisen, turnert i USA fem ganger, har jobbet med en rekke kjente artister og opptrådt på mange spennende arrangementer og tv-programmer. Koret dirigeres av Actas Soul Children-leder Ragnhild Hiis Ånestad, som er gründeren bak Soul Children. 

Oslo Soul Children synger originalskrevet og arrangert musikk som har elementer fra pop, rock, soul, og gospel. Koret holder workshops og konserter over hele landet, gjerne sammen med lokale kor og andre artister. 

Oslo Soul Children har opptrådt for statsministeren, Kongen og Dronningen ved flere anledninger, blant annet sammen med Hans Majestet Kongens Garde på Slottsplassen, sammen Kringkastingsorkesteret i Oslo konserthus, på folkefest i Dronningparken og på julekonsert i Slottskapellet.