Konsert med Brødrene Ådahl

Det er nesten 50 år siden brødrene Frank, Simon og Dan ga ut sin første plate. Musikken har alltid vært en viktig del av brødrenes liv. I 14 år var Frank og Simon med i gruppen Edin-Ådahl som hadde sin storhetstid frem til midten av 90-tallet.

Lørdag 28. juli kommer de altså til Fangkasa for å ha konsert kl. 21.00, men de skal også delta med litt sang på andre møter i avslutningshelgen for årets bibelcamping.

Billetter til konserten.
Voksen (16 +) kr. 150,-
Ungdom (12 – 15 år) kr. 50,-

Klikk her for å kjøpe billetter på nett

Billetter selges også på Fangekasa.

Brødrene Ådahl
I tillegg til Simon og Franks mange solo-album, har alle brødrene mange samarbeidsprosjekter med andre kjente artister. Låter de har skrevet, er kjent for mange i Skandinavia. De har reist, og reiser også mye i Norge!

Brødrene Ådahl får i tillegg med seg et band, bestående av gitarist Ola Slaaen, bassist Nina Eide, trommis Bjørnar Pettersen, og Brynjar Hasle. Gospelkoret Moments blir med og korer på Ådahls låter. Dette blir en skikkelig musikkfest for alle aldere, med alt fra rolige ballader, til gospel og rock.