Konsert med Garness

Torsdag 19. juli har Garness konsert på Fangekasa kl. 20.30

Dørene åpner kl. 20.15

Billetter:
Voksen (16 +) kr. 150,-
Ungdom (12 – 15 år) kr. 50,-

Billetter kan kjøpes i vakta og i kiosken på Fangekasa.

GARNESS består av tvillingsøstrene Ingelin Reigstad Norheim og Hildegunn Garnes Reigstad fra Frekhaug utenfor Bergen. Torsdag 19.juli kommer de tilbake til Fangekasa for å holde konsert.

Sammen med deres faste keyboardist og medprodusent, Torjus Vierli, vil de blant annet fremføre sanger fra deres siste album, Canyons and Mountaintops. Låtmaterialet avspeiler platetittelen; her favnes livets opp- og nedturer, og sentrale tema er selvbilde, relasjoner, tro, tvil og Guds uendelige kjærlighet.

I tillegg kommer konserten til å inneholde flere salmer og bedehussanger; tvillingduoen elsker nemlig å gi gamle, kjære og velbrukte sanger en skikkelig «bli ny»-runde. Har du hørt julealbumet deres Barnet i krybben, vet du hva vi snakker om. Søstrene, som skrev sine første sanger som 5-åringer og som «alltid» har stått på scenen, spiller selv gitarer og trommer. Sammen med Vierli’s smakfulle tangentspill og unike evne til å male store, fargerike lydbilder med sine vintage keyboardinstrumenter, vil dette bli vellyd for både øret og hjertet.

—————-

Tvillingene, som skrev sine første låter i 5-årsalderen, har tidligere gitt ut to plater til gode kritikker, The Good or Better Side of Things (2008) og juleutgivelsen Barnet i krybben (2009/13), som av Dagbladet ble omtalt som «årets beste norske julealbum». Duoen ble for alvor kjent for store deler av det norske folk da NRK i 2013 sendte en timelang konsert med Garness og deres artistvenner på Lillejulaften. Programmet ble et av de mest sette på TV den julen.

I tillegg til å turnere som Garness, har de i perioder også opptrått som musikere og sangere i bandet til artister som Sigvart Dagsland, Odd Nordstoga og Marit Larsen. De har tidligere vært med i Oslo Gospel Choir i flere år, også som solister. I desember i fjor var Garness hyppig å høre på norsk radio, da låten Julens sang, et samarbeid med Stavanger Gospel Company, ble A-listet på NRK P1. Deres egen låt Mountaintop lå dessuten flere måneder på listene til NRK P1 i fjor sommer.

 

garnessmusic.com
facebook/garnessfans