Message og Arild Skjæringsrud synger på Fangekasa søndag 8.juli

Bandet Message er syv sangere/musikere fra Indre Østfold og Høland. På 70 og 80-tallet var de meget aktive og populære i ulike kristne miljøer. Siden 2014 har tre av den gamle besetningen fått med seg nye og yngre sangere og musikere. De har sammen utvidet og modernisert stilart og sangutvalg. De fremstår nå som et allsidig band med stilart fra 80-tallet og nyere. Ballader med god rytme og flerstemte harmonier er kjennetegnet, mest engelske, men også norske og egenproduserte tekster. De regner seg som et kristent konsertband med tydelig kristen profil. Message består av Gjermund Nilsen – tangent, Tormod Aadalen – trommer, Kjell Husvik – bass og sang, Arild Skjæringsrud – gitar og sang, Terje Kingsrød – gitar og sang, Thom-Arild Hauge – piano og Juliane Husvik – sang.

Message synger på samlingene 15.00 og 18.30 søndag 8.juli. Velkommen!